ЛАЙФСТАЙЛ

Мирела от “Игри на волята“ хвърли голяма бомба за личния си живот

Мирела от „Игри на волята“ продължава да привлича неудържимо последователите си в социалните мрежи, най-често с изкусителни танци или пък със спиращи дъха фотосесии от екзотични местенца. Този път обаче, причината е друга, доста по-сериозна и голяма.

Откакто стана ясно, че сърцето на красивата брюнетка вече е заето и тя не спира да показва колко е щастлива в прегръдките на актьора Юлиан Костов, нямаше как да не се заговори и за сватба. И в случая има основателна причина за това.

Тези дни Мирела отпразнува шумно 23-ия си рожден ден – с две партита – в София, където живее и във Варна, откъдето е родом. Очаквано е била затрупана от много и най-различни подаръци, но една изненада все още не е разкрита за нея. От най-важния човек – нейният приятел Юлиан.

„Ние много пътуваме и мисля, че е свързано с пътуване, но не знам нищо повече. Изненада е и тепърва ще става ясно“, сподели брюнетката в скорошно тв интервю прeд bTV. Мнозина обаче подозират, че става дума за пътуване, на което тя ще получи предложение за брак от приятеля си. А може би вече го е получила и тепърва ще го обяви…

Още повече, че и партито на Мирела беше с намекващ дрескод – бяло и блясък. Или както тя бе написала в профила си тогава: „Тааа темата на партито ми беше Shine bride like a diamond Бяло и блясък“.

Любопитен акцент е, че Мирела е заменила думата „bright“, което означава ярко, с „bride“, което значи булка. Малка, на пръв поглед несъществена разлика, но голямо промяна в значението. Дали това е неволна грешка или тя се опитва да ни намекне нещо, е въпрос на време да разберем. 

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button