ОБЩЕСТВОПОЛИТИКА

Предозиране: Терзиев и Бонев си правят състезание по време на кампания

Васил Терзиев и Борис Бонев си играят на планинари, докато в София тече трескава подготовка на местните избори. За това се похвалиха самите те във Фейсбук страницата „Спаси София“.

„Толкова време бе необходимо на двата отбора – кандидат кметове vs кандидат общински съветници, за да стигнат от центъра на София до хижа Алеко в неделния ден.

По-бърз се оказа отборът на Васил Терзиев заедно с районните кметове, които пристигнаха 5 минути по-бързо, ползвайки М2 и автобус 66.

Отборът на Борис Бонев трябваше да се прекачи два пъти – между М3 и М1 и от МС Г. М. Димитров – на автобус 123, за да стигне единствения работещ лифт, свързващ града с планината. Отборът на съветниците за малко да изпусне автобуса, което щеше да им коства допълнителни 30 минути.

Витоша е най-бързо достъпна с… кола. Без редовен и надежден излетен транспорт, планината е превърната в Природен парк(инг).

Вие кой транспорт бихте избрали?“

Постът предизвика остри реакции. Пръв коментар направи депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, отново в социалната мрежа:

„Вместо #ВасилТерзиев и #БорисБонев да правят разходки по #Витоша , да си правят селфита и да дават празни обещания, да вземат по-добре да си попитат техния човек Тома Белев, защо толкова години по-късно, природния парк все още няма план за управление. И понеже много милеят, да си припомним и кои не подкрепиха в общинския съвет, метрото да стига до Симеоновския лифт. Другото са празни приказки за наивници!“, написа той.

Още новини

Back to top button