ЛАЙФСТАЙЛ

Преслава обяви сензационна новина СНИМКА

Фолк звездата Преслава се завърна от едномесечната си почивка в Тайланд и хвърли страшна бомба с голяма новина, от която феновете й пощуряха. 

Преди няколко дни тя отпразнува своята 20-годишнина на музикалната сцена, но голямата новина дойде едва сега. А колежките й вече си скубят косите, че е успяла да ги изпревари. 

Изпълнителката на „Дяволско желание“ обяви, че ще има голям концерт в „Арена София“ през ноември, като е поканила да се включат и добрите си приятели Константин и Софи Маринова, както и още имена.

„С голямо вълнение ви съобщавам, че на 16-ти ноември от 19ч в зала Арена София, ще се състои концертът, с който ще отпразнувам 20 години от началото на моята професионална музикална кариера. Това е специален момент, който искам да споделя с всеки един от вас, който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях.

Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, пълна с музика, емоции и изненади. Разбира се, обичайните заподозрени в лицето на моите приятели Софи Маринова и Константин ще бъдат част от събитието, а Дани Милев бенд, както и други колеги, ще ни акомпанират. Ще се радвам да се видим там и да изпеем любимите си песни заедно! Обичам ви“, написа Преслава. 

Феновете се надяват Преслава да покани и колегите, с които е имала дуети през годината, а именно Анелия, Галена, Джена, Борис Дали и Тони Стораро. Хора от обкръжението на фолк звездите пък издадоха, че и Галена обмисля такъв голям концерт, но не се знае дали ще го осъществи, след като първа Преслава го обяви.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button