ПОЛЕЗНИ

Признаци, които сочат, че в дома Ви има лоша енергия, проклятие или зли очи

Проклятието е нож с две остриета, бъдете сигурни, че проклетникът ще бъде сто пъти по-зле от Вас сега.

И така, поредица от лоши събития започнаха да се случват в живота Ви. Започнахте да побелявате, всичко пада от ръцете Ви, накратко, нещата не вървят добре „на всички фронтове“, колкото и да се опитвате да поправите всичко. Следователно трябва да установите със сигурност, че сте били обект на лоша енергия, проклятие или зли очи. Това обикновено не е трудно да се направи.
Просото следвайте инструкциите.

Advertisement

1. Игла във вратата
Класическият начин някой да постави проклятие върху къща е да забие игла във входната врата или вратата на апартамента.
Първото нещо, което правите, е да проверите всички врати в дома за забити игли и карфици.
Ако намерите, то ще знаете със сигурност, че те се опитват да ви навредят с помощта на тъмни сили. По-добре е да не премахвате и не докосвате този предмет сами; помолете човек, който не живее в къщата, да направи това.

2. Пръст на прага
Проверете отново входната врата на къщата, но този път за пръст на прага. Разбира се, това няма да е впечатляваща купчина черна пръст, достатъчна е малка шепа, която трябва да изглежда като обикновено поставена. Ако е така, просто го съберете с метла в кофа за боклук и след това изхвърлете в кошчето навън. Измийте подметките на всички обувки в къщата и всички подове в къщата.
3. Растенията в къщата започнаха да увяхват
Цветята в къщата са не само красота и ползи за тялото, но и защита от „зли очи“. Ако „нападателят“ има достъп до къщата Ви, тогава той вероятно е скрил прокълнатия предмет в саксията с цветя. Растенията първи поемат удара на лошата енергия и започват да избледняват.
Ако видите, че цветята се чувстват зле, те буквално гаснат пред очите ви, значи е време да проверите почвата им. Внимателно, не с ръце, а с лъжичка или пинсета, проверявайте. Очевидно не трябва да има игли или монети в почвата. Ако намерите нещо, пак всичко е ясно. Неприятностите в живота не са случайност, а нечие проклятие.

4. Всеки друг необичаен предмет
Ако не сте намерили игли или пръст, но подозирате, че неприятностите в живота са резултат от проклятие, време е да проверите къщата за наличие на странни, чужди неща в нея.

Разбира се, „лош човек“ няма да остави проклетото нещо на масата в хола, така че трябва да погледнете под мебелите, зад домакинските уреди. На онези места, където може бързо да се хвърли нещо, с гаранции, че няма да бъде намерено там дълго време.

Обърнете внимание на поведението на животните
Една от причините за мястото на котките и кучетата в дома е тяхната вродена чувствителност към отрицателна енергия. Ако във вашия дом е извършен ритуал на злото око или повреда, животното веднага ще ви уведоми за това, най-важното е да можете да разпознаете тези знаци.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button