ОБЩЕСТВОПОЛИТИКА

Рашидов хвърли бомба за Галя от посолството, която управлява държавата

Когато напусках, от ГЕРБ ми съобщиха, че г-жа Сачева е съобщила, че Галя от посолството се е обадила, да пита какво правят с мен. Това заяви бившият депутат и министър Вежди Рашидов в ефира на bTV.

Припомняме, че той напусна ГЕРБ и политиката след скандално изказване, което се чу от парламентарната трибуна по повод домашното насилие.

„Аз се извиних, ако някой се е припознал.

Има такива професия нощни ангели – хора, които правят любов за пари, каза Рашидов по повод тогавашния скандал.

Рашидов още веднъж повтори, че една Галя се обажда от Американското посолство и управлява държавата, колкото и иронично да звучи. „Щом тя се обажда в парламента“, допълни той и посочи, че знае за своя случай.

По думите му големите институции трябва да намерят път да смирят топката в полза на българското общество.

„Като големи мъже е хубаво Радев и Пеевски да наведат глави и в името на народа да се смирят. Този скандал не носи дивиденти нито на президента, нито на Пеевски. Смятам, че ще намерят сили и път да смирят топката в името на хората“, смята той.

„За Делян Пеевски не мога да анализирам, не сме толкова близки. Искам да кажа, че зад този човек, зад този костюм, стои един прагматичен човек, умно мислещ човек. Той има всички права да бъде жив човек, да бъде номиниран, избиран“, каза Рашидов.

Още новини

Back to top button