ЛАЙФСТАЙЛ

Резил: Полуголата Ивка Бейбе се пусна от Тайланд с… мустаци СНИМКИ 18

Скандалната инфлуенсърка Ива Иванова, която стана известна във виртуалното пространство с прякора Ивка Бейбе, скандализира всички с нескопосано поставен силикон в пазвата, но отскоро приковава вниманието и с друго.

И не само го приковава, но и предизвика невиждана хейт вълна към себе си за отрицателно време. Въпреки че на актуалните си кадри в социалните мрежи тя демонстрира стегнато тяло, нещо друго накара последователите й да онемеят. Мустаците!

В момента Ивка Бейбе събира естествен витамин Д на остров Пукет в Тайланд и се старае всячески да пръска сексапили и провокации.

Но явно е пропуснала да изчисти добре мустака си и той е твърде видим, за да не провокира вълна от реакции.

Както е достатъчно добре видно и от кадрите на инфлуенсърката, мустаците й са бая наболи над горната устна, но Ивка явно няма нищо против да се показва в този вид. Още повече, че наскоро тя сама призна, че от малка има сериозно окосмяване по лицето и редовно ходи на козметик. Е, в този случай май е пропуснала посещението и ще си понесе всевъзможните вербални последствия и подигравки.

„Там е пълно с травестити и ти реши да се слееш с тях ли?!“, „Не се притеснявай от мустака – все пак там повечето жени са с адамова ябълка“, „Имаш трета вежда под носа“, гласят само малка част от реакциите в мрежата под фотосите й.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button