ОБЩЕСТВОУ Нас

Скандално: Близка до ПП и Сорос поела кампанията на Диана Димитрова

Аз съм категоричен противник на подобни изяви на насилие. Гледах интервюто на Диана Димитрова и ако неназованият Юлиян Вергов е извършил това, аз съм ЗА с двете ръце да си получи заслуженото. Но в интервюто Диана каза и нещо, което веднага ме наостри: „Аз съм лице на кампания срещу насилието не само на жени“.

Това написа във Фейсбук Славян Стоянов, художник и фотограф, по повод разкрития на актрисата за упражнено над нея насилие от колега.

 

Диана Димитрова назова имена в още едно разтърсващо признание

Ето какво коментира още той: 

„Веднага проверих, тайно надявайки се да не попадна на НПО, свързано с „Отворено общество“ на Сорос и „Америка за България“. Уви, драги ми българи, сякаш се въртим в един порочен омагьосан кръг и тези изверги са овладели цялото ни общество, ползвайки болестите, от които страдаме, за да ни оковат, прокарвайки отровните си идеологии!

Явор Дачков шокира с унищожителен коментар за Диана Димитрова!

Веднага цъфна Саша Безуханова, създател на MOVE.BG, а тя е в борда и на двете споменати „радетелки“ – фондации за БЪЛГАРСКИЯ „възход“. MOVE.BG, в лицето на ПП и КирилоКокорията, вече управляваха тази държава. Опитахме от тази гавра на природата.

Диана Димитрова разкри кой е насилникът й, получила нова брутална заплаха преди дни

Български момичета и жени, имате конституция. Не мълчете, ако сте насилвани! Търсете правата си, но моля ви, правете го без тези изроди!!! Не бъдете техни инструменти! Не опорочавайте справедливия си вик с унищожителите на целия ви народ! По каква логика ви трябват парите на ЛГБТ НПО-тата, на Сорос и колонизаторите ни? По каква, бе хора? Толкова ли няма други организации, чисти от тези сатани?! Толкова ли няма адвокати, които знаят кои са споменатите?! Друго си е да сте лица на такава соросоидна кампания, А?“

Още новини

Back to top button