ПОЛЕЗНИ

Тайна функция на съдимиялната прави живота ми много по-лесен

Една жена откри скрита функция за съдомиялна машина, която ви позволява да поставите дори най-неудобните форми във вашия уред, включително чаши за вино – и повечето хора нямат представа, че е там.

Ако имате достатъчно късмет да имате съдомиялна машина, знаете колко е удобна – но малцина знаят, че има скрита функция, която може да направи живота ви още по-лесен.

Винаги е впечатляващо колко много можете да успеете да напъхате в съдомиялната си машина, ако сте умни, но една „тайна“ функция е приветствана като „промяна на играта“ за тези, които се борят да поставят конкретни предмети.

Advertisement

Софи Косгрейв откри хака, докато превърташе TikTok, и го сподели със собствените си последователи, като каза, че „целият й живот се е променил“. Софи гледа видеоклип на някой, който поставя чаша за вино със столче в горното чекмедже на уреда.

Не много хора знаят, че можете да направите това, тъй като има скрита функция, която ви позволява да спуснете горното чекмедже, за да оставите място за него. Само с едно щракване на бутон от всяка страна, рафтът се смъква значително, оставяйки достатъчно място за поставяне на чаша със столче.

Виждайки хака онлайн, Софи трябваше да изтича до собствената си миялна машина, за да провери дали има същата функция – и за щастие го направи.

Ентусиазирана, тя сподели хака със своите последователи, които бяха също толкова поразени от откритието.

Един човек се пошегува: „Добре, така че този видеоклип доказва, че над 1000 часа, които съм прекарал досега тук [в TikTok], всъщност си заслужават.“ Друг добави: „Промяна на играта“, докато трети коментира: „Много се радвам, че публикувахте това. Не го знаех преди!“

Четвърти човек коментира: „Буквално живях в апартамента ми девет месеца и ти току-що промени живота ми!!!“ – обаче други споделиха свои съвети. Един човек сподели: „Можете също да поставите малки пластмасови капаци, контейнери и големи прибори върху него. Пластмасата за информация винаги отива на горния рафт!“

Важно е да запомните, че някои уреди може да се различават. Някои съдомиялни машини може изобщо да нямат тази функция, докато за други може да има алтернатива на функцията на бутона.

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button