ОБЩЕСТВОПОЛИТИКА

Тошко Йорданов: Разговорите са театър, крайният резултат е предизвестен

Не мисля, че ГЕРБ ще са толкова глупави, че да представят кабинет начело с Бойко Борисов. Това коментира Тошко Йорданов от ИТН в ефира на бТВ.

„С ГЕРБ за кабинет не сме говорили. Не знам каква идея имат те за сформиране на мнозинство, което да подкрепя правителство.

подчертавам мнозинство, защото няма как която и да е партия да прокара собствен кабинет. Нека видим какво ще ни предложат“, каза още той.

Според него практично и правилно е да има управление: „Ние ще подходим практично към проблемите. Ние имаме експерти, изключително добри.“

„Ние изчегъртахме ГЕРБ, а после изчегъртахме и „Продължаваме промяната”. Ние ще сме опозиция на който се наложи. ПП постъпва самовлюбено с този проектокабинет с Асен Василев, който предложиха, при положение, че точно той взе всички грешни решения. Партиен кабинет на ПП няма да подкрепим, особено ако Василев и Кирил Петков са вътре“, категоричен е той.

„Разговорите са театър, защото крайният резултат е предизвестен“, смята той.

Като част от приоритетите в новия парламент той определи стопирането на всякакви процеси за мръдване на преговори напред между ЕС и Северна Македония.

Още новини

Back to top button