РЕАЛИТИ

Такова подсказване в „Стани богат“ не е било, Билалов шокира: Няма да ти маркирам отговора!

Поредният участник, който изуми водещия Михаил Билалов седна на стола на богатството в „Стани богат“. Става дума за специалиста по стратегическо планиране Петър Георгиев, който се занимава със зарядни станции за електромобили, интересува се от геополитика и е сертифициран зитолог.

За всеобщо изумление той се препъна на въпрос още за 200 лева и накара Билалов да направи нещо, което никога не е правил – да откаже да маркира отговора му и така да му предотврати чудовищна издънка.

Надежда събра погледа на Билалов в „Стани богат“ и…

Въпросът, който затрудни Георгиев, бе: Кой хазартен термин се използва като синоним на твърде голям риск?, с опции Вабанк, Блъф, Джакпот и Флоп. Петър заложи на „Блъф“ с обяснението, че е играл покер, и същиса водещия. Билалов откровено му намекна, че бърка, но експертът в науката за бирата държеше на своето, което окончателно извади от равновесие Билалов, който изстреля:

„Няма да маркирам този отговор, ако искаш подай заявление срещу мен“!

Билалов с ексклузивна новина на старта на „Стани богат“, задава се революционна промяна

По негово настояване играчът ползва жокер „Помощ от приятел“ и като такъв се изяви неговият приятел Тенимир, който беше в студиото със съпругата на Петър – Елица. Тенимир посочи правилния отговор „Вабанк“, а Петър му отвърна с усмивка: „Нямам представа какво означава вабанк“, но в крайна сметка продължи напред.

Впоследствие той спечели първа сигурна сума от 500 лева и утре ще има възможност да увеличи печалбата си. А учудващото му невежество доведе до неодобрителни коментари в мрежата, като един от тях гласеше: „Гола вода, добре че Билалов му помогна да продължи напред.“/show.24-chasa.eu

show.24-chasa.eu

Още новини

Back to top button